• slide3
  • slide2
  • slide1
  • slide4
  • slide5

Medex Specialbehandlinger

Hyaluronbehandling
Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende binde-vævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt re sultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne be-handling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.

kr. 795,-

Josephine van Steinborg - ”Caviar Treatment”
»Eksklusiv og luksuriøs anti-age«. Specialudviklede masker og cremer til behandling og pleje af den aldrende og tør/moden hud. Serien indeholder blandt andet udtræk af ægte kaviar og er uden tilsætning af parabener. Giver effektiv næring, reparerer og genskaber en smidig hud.

kr. 795,-

Fragile/Softly
Specialbehandling til ansigtet mod eksem, overfølsom-hed og ekstrem tørhed. Fragile/Softly er 100 % parfu-mefri. Til huden der intet andet tåler.

kr. 520,-

Quintenstein Anti-stressbehandling
»Mod hovedpine og stress«. Til regenerering og forbed-ring af ansigtshuden. Afrens, peeling, fjernelse af urenheder, essentielle olier, speciel afslapningsmassage, maske efter hudtype, korrektion af bryn og hudanalyse.

kr. 585,-
M/ kollagen behandling kr. 685,-

AHA Lift
Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. Be-står af 10 % frugtsyrebehandling efterfulgt af den regenerende og opstrammende Membraneux-maske med kollagen og vitamin E. En behandling der både forbedrer på sigt samt giver et synligt resultat nu og her.

 

kr. 795,- 

Masque Membraneux - Kollagen E maske
En behandling, som skaber elasticitet og fasthed. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet går ind og beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler. Be-handlingen anbefales også til dekolleté. En behand-ling af højeste kvalitet.

kr. 645,-

Toscana Thermo Masque
En behandling hvor der blandt andet anvendes en speciel mineralmaske, som øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital, glat og fast. Anbefales til den ’trætte’ og modne hudtype.

kr. 745,-

Venezia Mask - ”Relax Quintenstein Aromatic”
Venezia Modelling Mask er elastisk og bøjelig og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, der opstrammer ansigtetskonturer, udglatter fine linjer, og skaber en fin og frisk overflade. Velegnet for selv den mest følsomme hud.

kr. 695,-

Æterisk Face & Dekolleté Lift
Luksuriøs og intensiv behandling for ansigt, dekolleté og skuldre. Baseret på fine, æteriske olier samt en eksklusiv sammensætning af specielle masker og helt nye behandlingsteknikker. Forbedrer hudfunktion og mod-standskraft, mens duftene beroliger sanserne og stimu-lerer nervesystemet.

kr. 1.195,-
Kur á 3 behandlinger kr. 3.200,-