• slide1
  • slide5
  • slide2
  • slide3
  • slide4

FisZZ Facial Champagnebehandling

FiSZZ Champagne behandling

Pris pr. behandling kr. 795,-

Den eksklusive ansigtsbehandling fra INNOCATIVE SKINCARE, som kun er lanceret før i Beverly Hills på the Four Seasons er nu kommet til Danmark.

FiSZZ Facial er en sanselig og effektiv ansigtsbehandling fra Innovative Skincare - det eksklusive amerikanske brand, der står bag hudplejeserierne ’iS’ og ’iS Clinical’. FiSZZ Facial er en unik kombination af effektfuld hudpleje og sandt velvære. Det helt specielle i behandlingen er den hvide FiSZZ ansigtsmaske, som med en let douche forvandles til et hav af små fine bobler. Boblerne har naturligvis givet FiSZZ Facial sit elegante tilnavn – champagnebehandlingen.

Behandlingen varer 50 min og begynder med den rensende og milde ”Warming Honey Cleanser” der let masseres ind i huden, og en varm og afslappende fornemmelse spreder sig over ansigtet. Så følger ”Clarifying Mud Masque”, der hurtigt og effektivt fjerner urenheder og andre ophobede affaldsstoffer fra huden. Oplev nu, hvordan en let douche ”Copper Firming Mist” aktiverer den enestående FiSZZ Facial maske – og giver en hel uforglemmelig fornemmelse. Masken styrker hudens struktur gennem en forøget kollagen syntese. Behandlingen fuldendes af den hydrerende og udglattende ”Reperative Moisturizer”, og den avancerede ”Extreme Protect SPF30” med DNA-beskyttende Extremozymes.